Dove Spray

Weergegeven:
Sorteren op:

Deodorant Dove Beauty finish 200 ml

Deodorant dove beauty finish 200 ml Dove Beauty Finish voor nog mooiere oksels. Een deodorant met ee..

€2,30 Excl. BTW: €1,90

Deodorant Dove Invisible Dry 250 ml

Deodorant Dove Invisible Dry 250 ml Inhoud: 250 ml..

€2,50 Excl. BTW: €2,07

Deodorant Dove Natural Touch 200 ml

Deodorant Dove Natural Touch 200 ml Inhoud: 200 ml..

€2,30 Excl. BTW: €1,90

Deodorant Dove Silk dry 200 ml OP=OP

Deodorant Dove Silk Dry.Maak je okselhuid voelbaar zachter en zichtbaar gladder met Dove Silk Dry An..

€2,30 Excl. BTW: €1,90

Deodorant Dove Silk dry 250 ml

Deodorant Dove Silk dry 250 ml Maak je okselhuid voelbaar zachter en zichtbaar gladder met Dove Sil..

€2,50 Excl. BTW: €2,07

Deodorant Dove Talc Soft 250 ml

Deodorant Dove Talc Soft 250 ml Inhoud: 250 ml..

€2,50 Excl. BTW: €2,07

Dove Spray

Kies voor Dove deodorant, kies voor bescherming en verzorging
Als je het aan Dove vraagt, hoort een deodorant je niet alleen te beschermen tegen zweet, maar ook je oksels te verzorgen. Als vrouw besteden we veel zorg aan ons lichaam, dus verdienen onze oksels toch hetzelfde?
Er zijn heel veel momenten in het leven waarbij we onze armen in de lucht gooien, denk maar aan dansen, vrienden omhelzen, enthousiasme, geweldige muziek. Op zo’n moment zijn onzekerheden over je oksels zeker niet welkom.
De Dove deodorants bevatten daarom een unieke ¼ hydraterende crème om je okselhuid te verzorgen. Die hydraterende crème zorgt ervoor dat je je mooie en zachte oksels ongegeneerd de lucht in kan gooien.
Omdat Dove weet dat jij meer verwacht van deodorant dan alleen bescherming, krijg je van Dove ook de verzorging. De perfecte combinatie.

Waarom deodorant gebruiken?
Zweten doen we allemaal. Ons lichaam zweet om onze lichaamstemperatuur te regelen. Dat is nuttig, maar het kan ons ook flink hinderen.
Er kunnen vervelende zweetgeuren en zweetplekken opduiken die we op dat moment zeker kunnen missen. Hierdoor gebruiken we massaal deodorants, maar hoe werkt een deodorant?

Hoe werkt een deodorant?
Deodorants kunnen ervoor zorgen dat de zweetgeur minder opvalt, door die geur als het ware te veranderen of door er een sterkere, aangenamere geur overheen te leggen.

Hoe moet je een deodorant het best aanbrengen?
Breng egaal een iets wat dikkere laag aan, zodat alle zweetklieren ook echt in contact komen met het product. Met een deo spray gaat dit moeilijker, als je dus veel transpireert gebruik dan liever een deo stick of een deo roller. Hoe dunner het product hoe minder goed het werkt.

Een naar geurtje? Sspht ssppht en ga terug met een frisse geur verder
Er zijn verschillende soorten deo’s op de markt. Sprays, sticks en rollers. Welke deodorant is er nu het beste? Je kan zelf je voorkeur hebben voor deo’s dus de keuze van een deo is echt wel een persoonlijke kwestie.
Ruik je graag je deo in de ruimte waar je bent? Kies dan voor een spray. Als je een spray gebruikt, ruik je die in de gehele ruimte waar je gespoten hebt.
Een spray is handig voor onderweg als je al een beetje gezweet hebt. Je spuit gewoon de spray in de richting van je oksel en de geur overmeesterd de onaangename zweetgeur. De deo komt hier niet in contact met de huid waarop op dat moment bacteriën bevinden. Dit is dus een voordeel om een spray te gebruiken.