Dove Stick

Weergegeven:
Sorteren op:

Deodorant stick Dove Go fresh cucumber 40 ml OP=OP

Deodorant stick dove go fresh komkommer en groene thee 40 ml48 uur bescherming die jouw huid laat ad..

€2,15 Excl. BTW: €1,78

Deodorant stick Dove Invisible Dry 40 ml OP=OP

Deodorant stick Dove Invisible Dry 40 ml De microfijne anti-transpirant formule van Dove Invisible ..

€2,15 Excl. BTW: €1,78

Deodorant stick Dove Natural Touch 40 ml

Deodorant stick dove natural touch zeemineralen 40 mlDove Natural Touch deodorant combineert Dode Ze..

€2,15 Excl. BTW: €1,78

Deodorant stick Dove Pure 40 ml

Deodorant stick Dove Pure 40 ml Dove heeft nu Dove Pure geïntroduceerd. Dit is een anti-transpirant..

€2,15 Excl. BTW: €1,78

Deodorant stick Dove Silk dry 40 ml

Deodorant stick Dove Silk Dry.Maak je okselhuid voelbaar zachter en zichtbaar gladder met Dove Silk ..

€2,15 Excl. BTW: €1,78

Dove Stick

Kies voor Dove deodorant, kies voor bescherming en verzorging
Als je het aan Dove vraagt, hoort een deodorant je niet alleen te beschermen tegen zweet, maar ook je oksels te verzorgen. Als vrouw besteden we veel zorg aan ons lichaam, dus verdienen onze oksels toch hetzelfde?
Er zijn heel veel momenten in het leven waarbij we onze armen in de lucht gooien, denk maar aan dansen, vrienden omhelzen, enthousiasme, geweldige muziek. Op zo’n moment zijn onzekerheden over je oksels zeker niet welkom.
De Dove deodorants bevatten daarom een unieke ¼ hydraterende crème om je okselhuid te verzorgen. Die hydraterende crème zorgt ervoor dat je je mooie en zachte oksels ongegeneerd de lucht in kan gooien.
Omdat Dove weet dat jij meer verwacht van deodorant dan alleen bescherming, krijg je van Dove ook de verzorging. De perfecte combinatie.

Waarom deodorant gebruiken?
Zweten doen we allemaal. Ons lichaam zweet om onze lichaamstemperatuur te regelen. Dat is nuttig, maar het kan ons ook flink hinderen.
Er kunnen vervelende zweetgeuren en zweetplekken opduiken die we op dat moment zeker kunnen missen. Hierdoor gebruiken we massaal deodorants, maar hoe werkt een deodorant?

Hoe werkt een deodorant?
Deodorants kunnen ervoor zorgen dat de zweetgeur minder opvalt, door die geur als het ware te veranderen of door er een sterkere, aangenamere geur overheen te leggen.

Hoe moet je een deodorant het best aanbrengen?
Breng egaal een iets wat dikkere laag aan, zodat alle zweetklieren ook echt in contact komen met het product. Met een deo spray gaat dit moeilijker, als je dus veel transpireert gebruik dan liever een deo stick of een deo roller. Hoe dunner het product hoe minder goed het werkt.

Een deo stick, handig voor onderweg en voor thuis
’s Morgens een heerlijke douche nemen en daarna de stick smeren onder de volledige oksel. Door met de stick onder je oksel te wrijven, ga je nare geuren en hevig zweten tegen. Doordat de stick zo klein is in formaat, kan je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Leg hem in je auto, handtas, sportzak, … wordt je onzeker over je geur? Wrijf met de stick over je oksels en geniet terug zelfverzekerd van je dag!