Eco+

Weergegeven:
Sorteren op:

Eco+4 Plug & Play warmtepomp 3,9 kW OP=OP

De ideale oplossing voo buiten opbouw zwembaden is de ECO+ warmtepomp. Deze warmtepomp raad Intex ev..

€598,00 Excl. BTW: €494,21

Eco+

Verwarm je Intex zwembad!
Een buitenzwembad dat niet ingebouwd is kan je makkelijk verwarmen met een eco+ warmtepomp. Deze warmtepomp wordt door Intex aangeraden voor hun Intex zwembaden. De Eco+ warmtepompen zijn makkelijk zelf aansluiten.


Verwarmen met elektriciteit en de buitenlucht
Om te verwarmen met de zon, moet er zon zijn. Een groot zwembad alleen met elektriciteit verwarmen kan duur uitvallen. Om gebruik te maken van de natuur en van elektriciteit kan je kiezen voor een warmtepomp. Met een warmtepomp verwarm je het zwembad op een milieuvriendelijke een zeer energiezuinige manier. Een warmtepomp werkt zoals een koelkast in uw keuken, maar dan omgekeerd. Een koelkast gaat op een hele slimme manier om met de warmte, koude en temperatuur. Dit doen warmtepompen ook, want een warmtepomp haalt 80% van de warmte uit de lucht en 20% uit elektriciteit.


Hoe sterk moet mijn warmtepomp zijn?
Eens u hebt gekozen met welk soort warmtepomp u uw zwembad zal verwarmen, moet u ook gaan kijken hoeveel kW uw warmtepomp zal bedragen. Om hierbij zeker de juiste keuze te maken neemt u best contact op met ons en wij geven u dat het beste advies.
Belangrijk is dat u zeker een warmtepomp neemt die uw zwembad zeker en vast voldoende zal opwarmen! Neem nooit een warmtepomp met een minder aantal kW dan dat is aangeraden. Dit zou een grote zonde zijn van uw budget!
U kan ons telefonisch (051/702293), via mail (info@stesha.be) of in de winkel te Houthulst tijdens de openingsuren of na afspraak bereiken.