Solarium vacuumer

Show:
Sort By:
Solarium vacuumer

Protect your eyes under the sunbed
Going under the sunbed is about taking some time out to enjoy yourself. Prepare your skin for the first rays of the sun by spending some time on a tanning bed. It's also important to protect yourself properly. Protect your skin and protect your eyes. With a pair of tanning goggles, you can give your eyes ex

Voeg een heerlijk geurtje toe aan de zonnebankruimte
Tijd nemen voor een zonnebankbeurt is een must voor wie graag goed voorbereid is voor de zon. Als je onder de zonnebank gaat is het ontspannen. Even geen werk, geen kinderen, geen schoonouders, … alleen tijd voor jezelf. Om de ontspanning naar een hoger niveau te tillen kan je gebruik maken van etherische oliën en een aromaverstuiver. Door de etherische oliën met de aroma verstuiver te laten verdampen in de zonnebankkamer krijg je een heerlijk ontspannen geur in de ruimte. Bij de etherische oliën is er een ruime keuze aan verschillende geuren. 

Hygiëne in de zonnebank is zeer belangrijk
Iedereen die wel eens onder de zonnebank gaat weet het. Onder de zonnebank is het heet en kan je goed zweten. Vaak liggen de druppels zweet dan in de zonnebank. Om het zweet en eventueel vetaanslag op de zonnebank te verwijderen kan je gastroline reiniger, cleancaps zonnebankreiniger of cleancaps zonnebankdesinfectie gebruiken.
Breng vloeibare reiniging aan op de zonnebank met een sproeisysteem (ook bij ons verkrijgbaar).
Om klanten te winnen en te behouden is goede hygiëne in de zonnebank van cruciaal belang.

Laat je hoofd goed rusten
Onder de zonnebank gaan is voor de meeste mensen een bron van ontspanning. Het wordt heerlijk, aangenaam warm onder de zonnebank én je krijgt er een mooi kleurtje door.
Toch is het ook wel belangrijk om je hoofd en nek goed te laten rusten onder de zonnebank. Met een Halu hoofdkussen kan dit prima. Het kussen past zich aan je hoofd aan en zo zorgt dit voor een comfortabele ligging onder de zonnebank.
Naast comfort voor je hoofd en nek, zorgt het kussen er ook voor dat er geen witte strepen in de nek komen te staan. Met het Halu kussen kan je mooi eenzijdig bruinen in de nek.
Hier is hygiëne ook zeer belangrijk. Het Halu hoofdkussen is dan ook goed afwasbaar.