Geurdoseerapparatuur

Geurdoseerapparatuur

Nauwkeurige geurdosering met de aromatec verstuivers
Met de aromatec verstuivers kunt u handmatig, automatisch of via aansluiting op luchtbehandeling gaan verstuiven. Afhankelijk van de diffuser of verstuiver kunt u 1, 2, 3 of vier aroma’s tegelijkertijd aansluiten.
Met de aromatec verstuiver is het mogelijk om in een sauna, stoombad, infrarood, hamman, openbare ruimtes, … die een ruimte hebben van minstens 10 m³.
Alle geurdoseerders die wij aanbieden vindt u op onze online webshop, bij vragen aarzel niet om ons te contacteren via info@stesha.be of 051/702293.
Voor een zo ontspannend mogelijke wellness ervaring proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Aroma’s voor aromatec verstuiver op maat
De verschillende aroma’s om samen met de aroma verstuiver te gebruiken. Kunt u ook bij Stesha Wellness vinden.
Momenteel is er keuze uit meer dan 50 verschillende aroma’s. Om een perfecte kwaliteit te garanderen worden de aroma’s aangemaakt van zodra uw bestelling wordt doorgegeven, daarom zijn de aroma’s niet op stock in onze winkel, maar enkel vers verkrijgbaar op bestelling.
De aroma’s zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1 of 5 liter.

Stesha Wellness, de shop voor al uw wellness benodigdheden
Een tiental jaar geleden werd Stesha Wellness als onlineshop opgericht. Enkele jaren later besloten we om de winkel erbij te nemen, zodat de klant ook ‘echt’ kan komen winkelen.

U kunt bij ons terecht voor verkoop en/of plaatsing van zwembaden, sauna, spa, infrarood en hamam. Daarnaast kunt u de bijhorende toebehoren en onderhoudsproducten bij ons vinden. Wij verdelen topmerken zoals Careline, Dalan, Leisure time, Finnsa, Infratouch,… Stesha Wellness garandeert u een goede prijs kwaliteit verhouding en we gaan steeds mee met de nieuwste technologieën.