Heat Perfector

Weergegeven:
Sorteren op:

Warmtepomp Heat Perfector Pro S 20 kW mono

Vermogen: 20 kWMono-fasePrestatie coëfficiënt:  5,1Verbruik: 3,92 kWDebiet:  4-14 liter/minuutTerugs..

Warmtepomp Heat Perfector Pro S 20 kW Fase Tri-380

Vermogen: 20 kWTri-fasePrestatie coëfficiënt:  5,1Verbruik: 3,92 kWDebiet:  4-14 liter/minuutTerugsl..

Warmtepomp Heat Perfector Pro S 32 kW mono

Vermogen: 32 kWMono-fasePrestatie coëfficiënt:  5,6Verbruik: 5,86 kWDebiet:  4-14 liter/minuutTerugs..

Warmtepomp Heat Perfector Pro S 32 kW Fase Tri-380

Vermogen: 32 kWTri-fasePrestatie coëfficiënt:  5,6Verbruik: 5,86 kWDebiet:  4-14 liter/minuutTerugsl..

Warmtepomp Heat Perfector Pro S 37,5 kW Fase Tri-380

Vermogen: 37,5 kWTri-fasePrestatie coëfficiënt:  6,39Verbruik: 5,86 kWDebiet:  4-14 liter/minuutTeru..

Heat Perfector

De werking van een warmtepomp
Een warmtepomp werkt eigenlijk zoals een omgekeerde koelkast.
Een warmtepomp neemt lucht uit de omgeving op en zet deze om in warmte die op zijn beurt wordt afgegeven aan het water van het zwembad. Een warmtepomp zet dus de buitenlucht om in warme lucht en geeft afgekoelde lucht terug af naar buiten.
De warmtepomp voelt dus koud aan, maar heeft warmte af.
Een koelkast voelt warm aan, maar heeft koude af.


Mono fase of tri fase?
Bij onze warmtepompen is er de keuze uit mono fase of fase tri. Naargelang uw voorziening (mono fase of tri fase) in uw huis kiest u de zwaarte van uw warmtepomp. Als u op één van onze warmtepompen klikt, krijgt u meer informatie over die bepaalde warmtepomp.  


Waarom een Heat Perfector warmtepomp?
Een Heat Perfector heeft tal van specifieke eigenschappen, wij sommen ze graag even voor u op:
 - Power defrost
Deze unieke manier van ontdooiing haalt geen warmte uit uw zwembad zoals de meest reverse cycle warmtepompen, maar ze zal een deel van de gecomprimeerde lucht gebruiken om de kast te ontdooien. De rest van het hete gas blijft uw zwembad opwarmen.
- Stillere werking
De standaard bijgeleverde rubberen isolatie pads absorberen de vibraties naar de ondergrond en de opwaartse uitstoot van koude lucht zorgen voor een stillere werking. De stilste compressor op de markt, de Copeland scroll compressor van Emerson, heeft nog een extra isolatie jasje gekregen. Deze standaard bijgeleverde extra's zorgen voor een reductie van 20% in geluidsniveau.
- Interne Bypass
Een geveerde controle klep zorgt voor een constant debiet en een interne bypass die optreedt tegen te hoge debieten van de circulatiepomp.
- Wisselaar getorst titanium
Titanium heeft een uitstekende warmteoverdracht en is extreem resistent tegen Chloor. Door de getorste wisselaar vergroot je de oppervlakte en creëer je een beter rendement. Dit wordt nog versterkt door het counterflow systeem waarbij het koude water passeert aan het al afgekoelde gas en het hete gas het al verwarmde water naar de gewenste temperatuur brengt.
- Digitale uitlezing
U stelt op uiterst eenvoudige wijze de temperatuur van uw zwembad of spa of beide in, maar de pomp houdt u via de digitale sturing ook op de hoogte over de druk in de koelvloeistof, het waterdebiet door de warmtepomp en of onze pomp al dan niet in ontdooiing gaat.
- Nieuwe zwarte kabinet
Niet enkel de kleur van de powder coating is veranderd, maar is ook rondom de kabinet aangebracht voor extra bescherming en een optimale luchtstroom wat resulteert in een beter rendement en een stillere werking.


Hoe sterk moet mijn warmtepomp zijn?
Eens u hebt gekozen met welk soort warmtepomp u uw zwembad zal verwarmen, moet u ook gaan kijken hoeveel kW uw warmtepomp zal bedragen. Om hierbij zeker de juiste keuze te maken neemt u best contact op met ons en wij geven u dat het beste advies.


Belangrijk is dat u zeker een warmtepomp neemt die uw zwembad zeker en vast voldoende zal opwarmen! Neem nooit een warmtepomp met een minder aantal kW dan dat is aangeraden. Dit zou een grote zonde zijn van uw budget!
U kan ons telefonisch (051/702293), via mail (info@stesha.be) of in de winkel te Houthulst tijdens de openingsuren of na afspraak bereiken.