Hot Splash

Weergegeven:
Sorteren op:

Hot Splash Plug & Play warmtepomp 2,4 kW

Om toch de allerkleinste zwembaden te kunnen verwarmen stelt Intex voor deze warmtepomp Hot Splash t..

€386,00 Excl. BTW: €319,01

Hot Splash

Gedaan met bibberen in het zwembad!
Om een (klein) Intex zwembad snel te verwarmen kan je gebruik maken van een Hot Splash Plug & Play warmtepomp. Met een warmtepomp die geschikt is voor de hoeveelheid water is het gedaan met bibberen in het zwembad! Deze bijzonder populaire warmtepompen zijn makkelijk aan te sluiten op de kleinste zwembaden van Intex. Geniet nog meer van jullie verwarmde zwembad!


Verwarmen met elektriciteit en de buitenlucht
Om te verwarmen met de zon, moet er zon zijn. Een groot zwembad alleen met elektriciteit verwarmen kan duur uitvallen. Om gebruik te maken van de natuur en van elektriciteit kan je kiezen voor een warmtepomp. Met een warmtepomp verwarm je het zwembad op een milieuvriendelijke een zeer energiezuinige manier. Een warmtepomp werkt zoals een koelkast in uw keuken, maar dan omgekeerd. Een koelkast gaat op een hele slimme manier om met de warmte, koude en temperatuur. Dit doen warmtepompen ook, want een warmtepomp haalt 80% van de warmte uit de lucht en 20% uit elektriciteit.


Stesha wellness… winkel vanuit uw zetel of kom langs naar onze winkel!
Een tiental jaar geleden werd Stesha Wellness opgericht als online shop. Wegens de positieve groei van het bedrijf hebben we besloten om er de winkel bij te nemen zodat de klant ook ‘echt’ kan komen winkelen. Daarom is het vanaf heden mogelijk om zowel online als in ons afhaalpunt te Houthulst te komen winkelen.
Als u niet veel tijd hebt om te komen winkelen, maar u wil de producten toch zelf komen afhalen dan is dit geen probleem! Via de webshop kan je een product bestellen en al reeds betalen, wij zetten het voor u klaar en sturen u dan een bevestigingsmail als de gewenste artikelen voor u klaar staan.