Handendroger

Handendroger

Ga mee met de tijd en droog je handen efficiënt
Nu er de kans is om over (automatische) elektrische handendrogers te beschikken, waarom zou u dan nog de tijd in het wassen van handdoekjes steken of steeds nieuwe wegwerphanddoekjes kopen? Stesha Wellness verdiept zich steeds in de nieuwste technologieën met de mooiste designs van handdrogers.

Hoe werkt een handendroger?
Een handdroger werkt met een verwarmingselement dat via een indrukknop of infrarood bewegingssensor geactiveerd wordt. Het verwarmingselement dat gemaakt wordt van Nichrome genereerd een warmte tot 50°C. Lucht gaat door het verwarmingselement en hierdoor wordt de lucht warm gemaakt. Daarna gaat de hete lucht via een buis die naar beneden wijst en zo komt de hete lucht op de handen terecht, zo worden de handen gedroogd. Extra tip voor gebruik: wrijf lichtjes met je handen over elkaar en je handen drogen nog sneller met behulp van de handdroger!

Ruim aanbod bij Stesha Wellness
Bij ons, bij Stesha Wellness hebt u een ruime keuze aan kwaliteitsvolle handdrogers. Er zijn verschillende designs, werkingen en prijzen. U kunt de handendrogers heel eenvoudig online bestellen en daarna de handdroger in onze winkel te Houthulst komen afhalen, bij u thuis laten leveren of in een gewenst afhaalpunt.

Er zijn geen producten in deze categorie.