Intex

Weergegeven:
Sorteren op:

Elektrische Intex verwarmer

Voor een aangenaam comfort is er voor bij koudere dagen de Intex verwarmer Electric Pool Heater of o..

€68,00 Excl. BTW: €56,20

Intex

Maak het zwembadwater zo warm als je zelf wil
Met een verwarmd zwembad hoef je niet meer te bibberen als je het water ingaat. Heb je graag heel warm water? Dan verwarm je het zwembad zeer hoog, liever toch niet zo warm? Dan kan je de temperatuur terug laten dalen naar de temperatuur dat je wenst.
Met zwembadverwarming hoef je niet steeds te wachten tot de stralende zon buitenkomt, maar kan je al heerlijk zwemmen in warm water.
Kies een verwarming op maat van je zwembad
Bij het kiezen van zwembadverwarming staat steeds aangeduid voor welk type zwembad (inbouwzwembad of opzetzwembad) de verwarming bedoeld is.
Ook tot hoeveel kubiek water de verwarming het best geschikt is. Het heeft geen nut om een warmtepomp van een kleine wattage te kopen omdat deze goedkoper is, integendeel! Als de warmtepomp te veel energie moet geven en geen marge heeft, zal hij veel verbruiken en dan misschien nog niet de gewenste temperatuur verkrijgen.
Verwarmen met elektriciteit
Om een Intex zwembad te verwarmen kan je gebruik maken van een elektrische Intex warmtepomp. De elektrische warmtepomp is goedkoop in aankoop en makkelijk aan te sluiten naast de filterpomp. De electric pool heater (elektrische warmtepomp) is geschikt voor het opwarmen van zwembaden tot en met een diameter van maximaal 457 cm. Voor een grotere diameter zijn er andere aansluitingen.