Verwarming Intex

Weergegeven:
Sorteren op:

Eco+4 Plug & Play warmtepomp 3,9 kW OP=OP

De ideale oplossing voo buiten opbouw zwembaden is de ECO+ warmtepomp. Deze warmtepomp raad Intex ev..

€598,00 Excl. BTW: €494,21

Elektrische Intex verwarmer

Voor een aangenaam comfort is er voor bij koudere dagen de Intex verwarmer Electric Pool Heater of o..

€68,00 Excl. BTW: €56,20

Hot Splash Plug & Play warmtepomp 2,4 kW

Om toch de allerkleinste zwembaden te kunnen verwarmen stelt Intex voor deze warmtepomp Hot Splash t..

€371,00 Excl. BTW: €306,61

SunSpring warmtepomp 10 kW

SunSpring warmtepomp 10 kW Deze SunSpring warmtepomp verwarmt uw zwembad tot max. 30 m³. COP25/25:..

€1.021,00 Excl. BTW: €843,80

SunSpring warmtepomp 5 kW

SunSpring warmtepomp 5 kW Deze SunSpring warmtepomp verwarmt uw zwembad tot max. 12 m³. COP25/25: ..

€628,00 Excl. BTW: €519,01

SunSpring warmtepomp 7 kW

SunSpring warmtepomp 7 kW Deze SunSpring warmtepomp verwarmt uw zwembad tot max. 20 m³. COP25/25: ..

€772,00 Excl. BTW: €638,02

Zonnepaneel / mat Intex

De Intex zonnemat is een energie efficiënte manier om uw bovengronds zwembad te verwarmen doordat de..

€17,20 Excl. BTW: €14,21

Verwarming Intex

Maak het zwembadwater zo warm als je zelf wil
Met een verwarmd zwembad hoef je niet meer te bibberen als je het water ingaat. Heb je graag heel warm water? Dan verwarm je het zwembad zeer hoog, liever toch niet zo warm? Dan kan je de temperatuur terug laten dalen naar de temperatuur dat je wenst.
Met zwembadverwarming hoef je niet steeds te wachten tot de stralende zon buitenkomt, maar kan je al heerlijk zwemmen in warm water.
Kies een verwarming op maat van je zwembad
Bij het kiezen van zwembadverwarming staat steeds aangeduid voor welk type zwembad (inbouwzwembad of opzetzwembad) de verwarming bedoeld is.
Ook tot hoeveel kubiek water de verwarming het best geschikt is. Het heeft geen nut om een warmtepomp van een kleine wattage te kopen omdat deze goedkoper is, integendeel! Als de warmtepomp te veel energie moet geven en geen marge heeft, zal hij veel verbruiken en dan misschien nog niet de gewenste temperatuur verkrijgen.
Verwarmen met elektriciteit
Om een Intex zwembad te verwarmen kan je gebruik maken van een elektrische Intex warmtepomp. De elektrische warmtepomp is goedkoop in aankoop en makkelijk aan te sluiten naast de filterpomp. De electric pool heater (elektrische warmtepomp) is geschikt voor het opwarmen van zwembaden tot en met een diameter van maximaal 457 cm. Voor een grotere diameter zijn er andere aansluitingen.
Verwarmen met de zon
Om je zwembad GRATIS te verwarmen kan je gebruik maken van zon energie. Om gebruik te maken van zonenergie kan je opteren voor het zonnepaneel/mat Intex of de Sunny Solar zonnecollector. Beide middelen warmen, mede door hun zwarte kleur makkelijk op door de zon. De zonnepanelen of de zonnecollectoren warmen op door de zon, het zwembadwater stroomt door de Intex mat of Sunny Solar en het water wordt verwarmt. De matten of de collector plaats je het best op de begane grond en beiden zijn makkelijk aan te sluiten.
Om te weten hoeveel extra warmte de Intex verwarmingsmat en de Zonnebol geven, moet je klikken op de producten.

Verwarmen met elektriciteit en de buitenlucht
Om te verwarmen met de zon, moet er zon zijn. Een groot zwembad alleen met elektriciteit verwarmen kan duur uitvallen. Om gebruik te maken van de natuur en van elektriciteit kan je kiezen voor een warmtepomp. Met een warmtepomp verwarm je het zwembad op een milieuvriendelijke een zeer energiezuinige manier. Een warmtepomp werkt zoals een koelkast in uw keuken, maar dan omgekeerd. Een koelkast gaat op een hele slimme manier om met de warmte, koude en temperatuur. Dit doen warmtepompen ook, want een warmtepomp haalt 80% van de warmte uit de lucht en 20% uit elektriciteit.