Niveauregelaar Weltico

Weergegeven:
Sorteren op:

Niveauregelaar voor skimmer Weltico A400 of A200

Om te verkomen dat het zwembad gaat overlopen kan deze niveauregelaar aangesloten worden op uw hoog..

€95,70 Excl. BTW: €79,09

Niveauregelaar voor skimmer Weltico A800 of A600

De skimmers A800 en A600 vereisen een nauwkeurige regeling van het waterpeil, daarom raden wij ten z..

€95,70 Excl. BTW: €79,09

Niveauregelaar Weltico

Inbouwstukken voor uw inbouwzwembad
Een zwembad in de tuin is mooi en ontspannend, maar een zwembadkuip met alleen water zal niet optimaal blijven. Zwembadwater moet onderhouden worden met chemicaliën zoals chloor en pH. Daarnaast zijn er ook inspuiters, skimmers, stofzuigeraansluiting, bodemput, onderwaterverlichting … die meehelpen voor het inbouwzwembad van uw dromen!


Niveauregelaar Weltico
Een niveauregelaar regelt het niveau van het zwembadwater. Wanneer er een backwash heeft plaats gevonden of als het zwembadwater ferm is gezakt door eventueel verdamping zal de niveauregelaar het waterniveau automatisch gaan aanpassen.
Zo hoeft u niet meer te sleuren met de tuinslang om het waterniveau terug te doen stijgen, want uw niveauregelaar doet dit voor u.


Stesha Wellness, uw shop voor al uw wellness benodigdheden
Terwijl je nu op dit moment thuis zit of in de trein, je kan je gewenste artikel nu bestellen en bij jouw thuis laten leveren. Onze pakketjes worden steeds met de beste zorg klaargemaakt voor verzending. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vaste partners verloopt de online procedure zeer vlot en kunnen wij u ook het beste advies meegeven.  Ondanks onze ervaring, maken wij nog telkens ieder pakketje met zeer veel liefde klaar. Iedere klant verdiend het om op dezelfde, liefdevolle wijze behandeld te worden.
Komt u liever ‘echt winkelen’, geen probleem! In ons afhaalpunt kunt u ons gehele assortiment bezichtigen.