Hand- en glazendoeken

Weergegeven:
Sorteren op:

Glazendoek Eternal OP=OP

De glazendoeken zijn gemakkelijk uit te spoelen en uit te wringen.De doeken voelen aan als een zeemv..

€2.00 €1.50 Excl. BTW: €1.24

Glazendoek Vileda OP=OP

De glazendoeken zijn gemakkelijk uit te spoelen en uit te wringen.De doeken voelen aan als een zeemv..

€6.50 €6.17 Excl. BTW: €5.10

Keukenhanddoek katoen

Deze keukenhanddoeken uit katoen zijn nodig om uw vaat te doen schitteren. Deze handdoeken zijn voll..

€2.50 Excl. BTW: €2.07

Hand- en glazendoeken

Draag zorg voor je glazen
Een maaltijd is een prachtig moment om met familie en vrienden door te brengen. Aan tafel worden verhalen van doorheen de dag verteld. Mooie glazen aan een mooi gedekte tafel zijn dan een sterke troef. Vermijdt glazen in de vaatwas, want met de hand zijn ze het meest helderst en glad. Zo voorkom je ook kalkaanslag door de vaatwas.
Om je glazen mooi op te blinken nadat je ze gewassen hebt met warm water en wat Dreft, moet u ze mooi opblinken. Hiervoor hebben wij uiterst geschikte glazendoeken!

Kwaliteitsvolle hand- en glazendoeken vind je hier!
Ons gamma glazendoeken zijn allemaal vervaardigd uit non-woven stoffen zodat het water zoveel mogelijk opgenomen wordt. Glazendoeken zijn uitspoelbaar en snel terug droog, voor een perfecte vaat kunt afdrogen, handdoeken zijn tevens onmisbaar in iedere keuken.

Stesha Wellness, biedt u wellness in de ruime zin van het woord
Bij het woord wellness wordt vaak gedacht aan sauna's, zwembaden, brubbelbaden,... maar zo ver hoeft u het niet te zoeken. Wellness betekent ook dat u het voor zichzelf zo makkelijk en comfortabel mogelijk maakt. Daarom bieden wij ook artikelen aan die de hygiëne rondom u optimaliseren. U kunt ons ruime gamma online op onze webshop of in onze winkel te Houthulst vinden, aan u de keuze!