Overige toebehoren

Weergegeven:
Sorteren op:

Gedeminaliseerd water 5 L

Dit gedeminaliseerd water is uiterst puur water waarbij het zoutgehalte er uit gehaald is tot een mi..

€1.55 Excl. BTW: €1.28

Strijkhulpmiddel Actiff 500 ml

Strijkhulpmiddel van Actiff vergemakkelijkt het strijken.Geschikt voor alle weefstel, met lavendel p..

€1.90 Excl. BTW: €1.57

Overige toebehoren

Draag zorg voor uw apparaten 
Nadat de was in de wasmachine heeft gezeten, is het tijd om ofwel de was te plooien of te strijken. Bij het strijken wordt een strijkijzer gebruikt. Het strijkijzer werkt o.a. met water. Vermijdt hierbij het water van de kraan, maar zorg voor uw strijkapparaat en gebruik gedeminaliseerd water (gedistilleerd). Hierbij werd het zout en kalk uit het water gehaald en daarom is het water prima om te gebruiken in je strijkijzer.

 

Maak van strijken een feest
Strijken hoort ook bij de wekelijkse taken en voor veel mensen is dit een taak waar er veel tegen op gezien wordt. Door stijfsel op de kledij te spuiten gaat het strijken vlotter, blijft de kledij doorheen de dag langer kreukvrij en krijgt de kledij een aangename geur.

 

Vind alle wasproducten hier!
Tijdens ‘de was en de plas’ heb je heel wat wasproducten nodig. Denk maar aan wasmiddelen, waspoeder, wasverzachter, vlekkenverwijderaar, strijkwater, wasknijpers en producten voor de voorwas. U vindt ze allemaal online of in onze winkel te Houthulst.

 

Geen gesleur meer met zware wasproducten
Naast de dagdagelijkse taken in het huishouden, moet er ook nog iemand naar de winkel gaan. Dat winkelen neemt ook een heuse tijd in beslag en gesleur. Vooral met wasproducten kan er wel wat gesleurd worden. Verspil je tijd en rug niet langer aan die zware wasproducten, maar bestel uw wasproducten online bij Stesha Wellness en laat de wasproducten eenvoudig bij u thuis of een ander gewenst adres leveren.