Voorwas

Weergegeven:
Sorteren op:

Biotex wasmiddel 25 kg

Biotex wasmiddel 25 kgWanneer het te wassen textiel te vuil is past u best eerst een voorwas toe o..

€75.15 €52.60 Excl. BTW: €43.48

Biotex wasmiddel 4 kg

Biotex wasmiddel 4 kgWanneer het te wassen textiel te vuil is past u best eerst een voorwas toe om ..

€12.10 Excl. BTW: €10.00

Voorwas

Weg met die vieze vuile kledij!
Stel, zoon of dochter komt terug thuis van de jeugdbeweging helemaal onder de modder. De kleren moeten buiten af en rechtstreeks in de wasmachine, maar zullen de kleren wel terug proper zijn na één keer wassen? Bij heel erg vuile was raden wij een voorwas aan. Door een voorwas te doen met de kledij, verwijder je al het meeste vuil uit de kledij en wordt de was terug helemaal makkelijk schoon tijdens de hoofdwas.
Producten voor de voorwas vindt u hier ook in ons assortiment.

Vind alle wasproducten hier!
Tijdens ‘de was en de plas’ heb je heel wat wasproducten nodig. Denk maar aan wasmiddelen, waspoeder, wasverzachter, vlekkenverwijderaar, strijkwater, wasknijpers en producten voor de voorwas. U vindt ze allemaal online of in onze winkel te Houthulst.

 

Geen gesleur meer met zware wasproducten
Naast de dagdagelijkse taken in het huishouden, moet er ook nog iemand naar de winkel gaan. Dat winkelen neemt ook een heuse tijd in beslag en gesleur. Vooral met wasproducten kan er wel wat gesleurd worden. Verspil je tijd en rug niet langer aan die zware wasproducten, maar bestel uw wasproducten online bij Stesha Wellness en laat de wasproducten eenvoudig bij u thuis of een ander gewenst adres leveren.