Liner

Liner

Liner zwembad
Voor de perfecte liner voor uw zwembad kunt u bij ons terecht. Een zwembad liner is de ideale manier om uw zwembadkuip af te dichten. De zwembadbekleding bepaalt de uitstraling van uw zwembad. Op deze pagina vindt u de liners waartussen u kunt kiezen en alle benodigdheden om deze eventueel zelf te plaatsen. Hebt u liever dat deze geplaatst wordt door onze vakmannen? Neem vrijblijvend contact op met ons: info@stesha.be .

Wat is een liner?
Een zwembad liner wordt op maat gemaakt voor uw zwembad en de zwembadbekleding (=liner) zorgt voor bescherming van uw zwembad. Er zijn heel wat verschillende kleuren, motieven en diktes. Hoe dikker de liner, hoe duurzamer en sterker de zwembad liner is.

Plaatsen van de zwembad liner
Als u zelf een handige harry in huis hebt, kunt u ervoor kiezen om de liner zelf te plaatsen of u kunt beroep doen op onze ervaren technici die voor u uw zwembad liner komen plaatsen. Naast het plaatsen van de zwembad liner kunnen wij ook het plaatsen van het zwembad van A tot Z uitvoeren.
Bescherming van de zwembad liner
De liners die wij, van Stesha Wellness aanbieden zijn behandeld met een speciale laklaag dat ze beschermt tegen krassen, plekken, bacteriën en UV aanslag, dit om tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen.