Premaire luchtbed

Weergegeven:
Sorteren op:

Verhoogd dons luchtbed 203 cm x 152 cm x 56 cm OP=OP

Dit klassiek verhoogd dons luchtbed van Intex is aangepast voor een nog betere slaapervaring.De PVC ..

€55.30 Excl. BTW: €45.70

Premaire luchtbed

Fiber-Tech Technologie, het gebogen ondersteuningssysteem
De nieuwe innovatieve, gepatenteerde Fiber-Tech Technologie luchtbedden bestaan ​​uit duizenden polyestervezels met hoge sterkte.
In tegenstelling tot traditionele luchtbed-constructies steken deze hoog-sterke polyestervezels niet over de tijd, wat resulteert in een geweldige duurzaamheid voor jarenlange comfort. Fiber-Tech interieurconstructie biedt de ideale stevigheid voor uitstekende ondersteuning en verjongende slaap.

Ruime keuze aan verschillende luchtmatrassen
Op zoek naar een luchtmatras? Dan bent u bij Stesha Wellness aan het juiste adres. Tussen ons groot gamma vindt u zeker wat u nodig hebt voor elk doeleinde.
Een luchtmatras om te kamperen, een luchtbed om voor altijd te laten staan, een luchtmatras als u een logement over de vloer krijgt, een verhoogd luchtbed, een luchtbed met ingebouwde pomp, … voor elk wat wils!

U kunt de luchtmatrassen online bestellen of u kan vrijblijvend langskomen naar ons afhaalpunt te Houthulst.
Ingebouwde elektrische pomp

In de donzige opblaasbare luchtbedden zit er een ingebouwde elektrische pomp in het luchtbed inbegrepen. Hierdoor hoeft u geen extra luchtpomp mee te sleuren en hebt u altijd een luchtpomp bij de hand als u de luchtmatras wil opblazen.

Verhoogde dons luchtbed
Een luxe versie van het verhoogde dons luchtbed uitgerust met Fiber-Tech Technologie. Hierdoor geniet je extra van de nacht, met extra comfort, steun en stevigheid die dit verhoogde dons luchtbed biedt.
Het buitenste omtrekframe op het slaapvlak zorgt voor extra randsteun - waardoor het bed ruimer wordt en u gemakkelijk in en uit het bed stapt.