Ultra plush

Weergegeven:
Sorteren op:

Ultra Plush luchtbed 191 x 99 x 46 cm OP=OP

Om goede indruk na te laten bij uw gasten is er dit Ultra Plush luchtbed met de revolutionaire fiber..

€44,65 €42,42 Excl. BTW: €35,06

Ultra Plush luchtbed 203 x 152 x 46 cm OP=OP

Om goede indruk na te laten bij uw gasten is er dit Ultra Plush luchtbed met de revolutionaire fiber..

€52,15 €49,54 Excl. BTW: €40,94

Ultra plush

Maak indruk op je gasten met het ultra plush luchtbed
De luchtmatras ultra plus is een luchtbed die je belangrijkste gasten zeker zal imponeren. Het ultra pluche bed is onlangs herontworpen met Fiber-Tech Technologie. Dit verhoogde bed combineert comfort, gemak en geweldige uitstraling in een luxueus luchtbed, met zijn unieke gestructureerde slaapoppervlak en opgeblazen buitenste perimeter  band voor superieure stabiliteit, comfort en ondersteuning.

Fiber-Tech Technologie, het gebogen ondersteuningssysteem
De nieuwe innovatieve, gepatenteerde Fiber-Tech Technologie luchtbedden bestaan ​​uit duizenden polyestervezels met hoge sterkte.
In tegenstelling tot traditionele luchtbed-constructies steken deze hoog-sterke polyestervezels niet over de tijd, wat resulteert in een geweldige duurzaamheid voor jarenlange comfort. Fiber-Tech interieurconstructie biedt de ideale stevigheid voor uitstekende ondersteuning en verjongende slaap.

Ingebouwde elektrische pomp
In de donzige opblaasbare luchtbedden zit er een ingebouwde elektrische pomp in het luchtbed inbegrepen. Hierdoor hoeft u geen extra luchtpomp mee te sleuren en hebt u altijd een luchtpomp bij de hand als u de luchtmatras wil opblazen.

Ruime keuze aan verschillende luchtmatrassen
Op zoek naar een luchtmatras? Dan bent u bij Stesha Wellness aan het juiste adres. Tussen ons groot gamma vindt u zeker wat u nodig hebt voor elk doeleinde.
Een luchtmatras om te kamperen, een luchtbed om voor altijd te laten staan, een luchtmatras als u een logement over de vloer krijgt, een verhoogd luchtbed, een luchtbed met ingebouwde pomp, … voor elk wat wils!

U kunt de luchtmatrassen online bestellen of u kan vrijblijvend langskomen naar ons afhaalpunt te Houthulst.