Mentholkristallen

Weergegeven:
Sorteren op:

Menthol kristallen 1 kg

Menthol kristallen 1 kg Menthol kristallen zijn vast, zuiver en kleurloos, ze hebben een sterk verf..

€110.00 Excl. BTW: €90.91

Menthol kristallen 150 gram

Menthol kristallen zijn vast, zuiver en kleurloos, ze hebben een sterk verfrissende en verkoelende w..

€23.50 Excl. BTW: €19.42

Mentholkristallen

Wat zijn menthol kristallen?
Mentholkristallen bestaan uit gekristalliseerd menthol. De kristallen hebben een bijzondere sterke menthol geur en zijn kleurloos. De menthol kristallen hebben diverse doeleinden zoals bij een verkoudheid, in de sauna, in de voeding, cosmetica, … wij gaan iets dieper in op het gebruik in de sauna.

Werking mentholkristallen
Mentholkristallen zijn sterk verfrissend en verkoelend. Het zuivert de lucht, vergroot de aandacht, de concentratie en het verlicht de ademhaling.
Mentholkristallen hebben een positieve werking bij studies, meditatie, in werkgroepen, bij verkoudheid, griep, … bij astmapatiënten kunnen mentholkristallen een heuse verademing zijn.

Gebruik van de menthol kristallen
Mentholkristallen zorgen voor een verfrissend en verkoelend effect in de sauna.
Gebruik slechts enkele stukjes kristal. Menthol kristallen kan je eerst oplossen in wat water om op te gieten of je kan ze ook rechtstreeks op de stenen leggen. Bij het opgieten kan je ook een ijs gebruikten, om brandgevaar tegen te gaan. Want mentholdamp kan in theorie brandgevaar veroorzaken.
U kunt een kleine hoeveelheid menthol kristallen in een zalf aanbrengen om de doorbloeding te bevorderen. Ook in jeukstillende crèmes kunt u de menthol als alcoholische oplossing toevoegen.

Online, veilig en betrouwbaar
Door onze jarenlange ervaring in de online sector, kunnen we onze klant garanderen voor een zo goed mogelijke online service.
De producten worden met zorg ingepakt en verzonden naar het gewenste adres.
Naast een online levering is het ook mogelijk om echt te komen winkelen in ons afhaalpunt te Houthulst. In ons afhaalpunt kunt u op het gemak het gewenste product kiezen en onmiddellijk, na aankoop meedoen naar huis.