Schoonmaakproducten

Schoonmaakproducten

 

Bespaar tijd met de juiste schoonmaakproducten
Alles in huis moet worden schoongemaakt. Ramen, vloeren, tapijt, sanitair, de keuken, spiegels, … Je kan alles met éénzelfde product gaan schoonmaken, maar dan is de kans op bv. strepen op de ramen groot. Om uw mooie vloer, mooie ramen, mooi sanitair, … zo mooi mogelijk te behouden is het aangeraden om voor ieder materiaal een specifiek product te gebruiken. In ons ruim assortiment kan je zo wat voor alles in huis een schoonmaakproduct vinden.

 

Ruim gamma online en in onze winkel
Een tiental jaar geleden werd Stesha Wellness opgericht als online shop. Wegens de positieve groei van het bedrijf hebben we besloten om er de winkel bij te nemen zodat de klant ook ‘echt’ kan komen winkelen. Daarom is het vanaf heden mogelijk om zowel online als in ons afhaalpunt te Houthulst te komen winkelen.
Als u niet veel tijd hebt om te komen winkelen, maar u wil de producten toch zelf komen afhalen dan is dit geen probleem! Via de webshop kan je een product bestellen en al reeds betalen, wij zetten het voor u klaar en sturen u dan een bevestigingsmail dat de gewenste artikelen voor u klaar staan.