Profiteer op

Black Friday

en

Cyber Monday

van 20% extra korting op de onderhoudsproducten van Bayrol.

Opblaasbaar ride-on zitje

Weergegeven:
Sorteren op:

Cars zitje ride-on OP=OP

Dit zitje van Cars zorgt ervoor dat kinderen met deze prachtige rode auto op het water kunnen dobber..

€10.70 Excl. BTW: €8.84

Jet ski zitje ride-on

U bezorgt uw kinderen nog meer waterpret met dit Jet Ski zitje ride-on van Intex, voorzien van een h..

€8.50 Excl. BTW: €7.02

Opblaasbaar ride-on zitje

Dromen worden waar met Stesha Wellness

Droomt je allerliefste oogappel van een jetski of om met Bliksem Mc Queen te kunnen rijden? Met de opblaasbare ride-on zitjes van Intex beleeft je kind zijn of haar grootste dromen in het echt! Mee vliegen op een levensgevaarlijke draak of galopperen met een magische eenhoorn. Wij helpen je graag om de dromen van jouw kleinste te vervullen.

 

Stevige handgreep

Alle opblaasbare ride-on zitjes zijn uitgerust met een stevige handgreep, waardoor de kinderen minder snel van de zitjes in het water kunnen vallen. Wat toch voor een geruster gevoel zorgt, terwijl jouw kindje op zijn of haar favoriete figuur zit te dobberen, bij zowel jouw kindje als bij mama en papa zelf.

 

Voetsteunen

Wil je graag dat er nog extra stevigheid aanwezig is om goed op het zitje te blijven zitten? Dat kan, want naast de stevige handgrepen, hebben sommige zitjes een onderste verbrede band die op het water drijft. Deze band kan door jouw kindje als voetsteun gebruikt worden. De verbrede band vind je terug bij de jetski en de unicorn.

 

Bestel snel en makkelijk

Bestel het zitje waar jouw kind van droomt nu snel en makkelijk via onze webshop en laat het enkele dagen later leveren bij jouw thuis of op een ander adres naar keuze. Ben je geen voorstander van online bestellen? Dan kan je steeds vrijblijvend bij ons langskomen in de winkel te Houthulst.