Trekkers

Trekkers

Maak van poetsen een plezier
Met een goede trekker is het een plezier om uw huis te kuisen. Bij ons is er een ruime keuze aan verschillende formaten en modellen. Zo hebt u ook de mogelijkheid om voor de Vikan vloerwissers te kiezen.
Onze Vikan vloerwissers zijn door hun kunststof en flexibele nek ergonomisch en uiterst hygiënisch. Door de waterkeerrand is het mogelijk om hem langs beide kanten te gebruiken. Ook bij de vloerwissers is het mogelijk om een bijpassende steel te verkrijgen.

Ruitentrekker
Voor het reinigen van uw ramen kunt u gebruik maken van een ruitenwisser en een inwasapparaat. Was eerst uw ramen goed in met een inwasapparaat en maak het dan mooi schoon met de inox pulex ruitenwisser.

Online, veilig en betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring in de online sector, kunnen we onze klant garanderen voor een zo goed mogelijke online service.
De producten worden met zorg ingepakt en verzonden naar het gewenste adres.
Naast een online levering is het ook mogelijk om echt te komen winkelen in ons afhaalpunt te Houthulst. In ons afhaalpunt kunt u op het gemak het gewenste product kiezen en onmiddellijk, na aankoop meedoen naar huis.