Ultra Frame Intex zwembad

Ultra Frame Intex zwembad

Eenvoudig te monteren met het Easy Lock System
Deze zwembaden, zijn door hun unieke frames sterker dan de traditionele metal frames Intex zwembaden. Het ingenieuze sluitsysteem verbetert de gehele kwaliteit, houdbaarheid en stabiliteit van het zwembad. De ultra frame zwembaden zijn eenvoudig te monteren. De buizen van het frame passen heel erg soepel in elkaar.
Voor het aan elkaar haken van de buizen zijn er geen pins meer nodig. Met het easy lock systeem is het zeer makkelijk om de buizen aan elkaar te bevestigen en geraak je geen pins meer kwijt.

Ultra frame Intex, de sterkste in de Intex vinyl serie      
De ultra frame zwembaden zijn voorzien van een extra sterk en duurzaam driemaal gelaagde liner en de framedelen zijn roestvrij. Voor wie huisdieren heeft zoals een kat of een hond is de ultra frame zeer geschikt! De liner bestaat uit drie vinyl lagen waardoor de liner zeer sterk is en wel tegen een stootje kan.

Filter het zwembadwater schoon
Om het zwembadwater schoon te krijgen en te houden is een filter noodzakelijk. Voor uw Intex zwembad is er de keuze uit een filterpomp en een zandfilter.
Bij de ultra frame Intex zwembaden zit de filter standaard bij het zwembad. Voor gebruik en onderhoud geven wij jou graag het beste advies mee. Het is heerlijk om in het zwembad te genieten, maar het zwembad moet ook wel goed onderhouden worden. Met het juiste advies en de juiste producten is het onderhoud van het opzetzwembad een fluitje van een cent!

Er zijn geen producten in deze categorie.