Reinigingsmelk / tonic

Weergegeven:
Sorteren op:

Reinigingsmelk Nivea Visage normale of gemengde huid 200 ml OP=OP

Nivea verfrissende reinigingsmelk      - Reinigt de huid grondig en verwijdert make-up, zelfs wate..

€2.50 €2.37 Excl. BTW: €1.96

Tonic Nivea Visage verzachtend 200 ml

Nivea tonic met aloë Vera en kamille extract verfrist zachtjes uw huid met behoud van de natuurlijke..

€3.05 Excl. BTW: €2.52

Reinigingsmelk / tonic

Vind de juiste reinigingsmelk en tonic bij Stesha Wellness

Bij Stesha Wellness vinden wij het belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor de huid. Daarom bieden wij reinigingsmelk van Nivea aan onze klanten. Deze verfrissende reinigingsmelk van Nivea is geschikt voor een normale of gemengde huid. De reinigingsmelk reinigt de huid grondig en verwijdert make-up, zelfs waterproof. Na het gebruiken van deze Nivea reinigingsmelk is het aangeraden om na de reinigingsmelk, een tonic aan te brengen op het gezicht. Een tonic zal ervoor zorgen dat de laatste onzuiverheden en make- up resten verwijdert zullen worden. Het helpt de vochtbalans van de huid te behouden.

 

Begin en eindig je dag clean
Door ’s avonds gebruik te maken van een reinigingsmelk, reinig je goed je gezicht en vergemakkelijk je het herstelproces dat ’s nachts plaatsvindt. Na het reinigen is het belangrijk om een tonic te gebruiken. Dit haalt de resterende producten van het gelaat en sluit de poriën terug.
Maar waarom ’s morgens reinigen als je de avond ervoor ook gereinigd hebt?
Terwijl je slaapt komen er veel talg en afvalstoffen naar de oppervlakte van je gezicht. Als je dus enkel je gezicht wast met water en niet reinigt en onmiddellijk dagcrème en make-up opbrengt, kan de huid de rijke stoffen die zich in de crème bevinden niet opnemen. Zonde van de verspilling dan!

Blijf natuurlijk schoon
Door je gezicht te reinigen verzorg je je natuurlijke schoonheid. Zo ga je puistjes, mee-eters en rimpels tegen. Je laat de huid ademen en ‘s nachts herstellen.
Aandacht besteden aan het reinigen van het gezicht wordt nog veel te weinig gedaan. Maak hiervan een gewoonte en zeg het voort!
Nog een extra hulpmiddeltje om er jarenlang schoon uit te zien is heel goedkoop: water drinken!