Alarm

Weergegeven:
Sorteren op:

Safety Turtle alarm versie 2.0

De Safety Turtle 2.0 bestaat uit 1 hoofdstation die werkt op meerdere polsbandjes, die polsbandjes k..

€215.20 Excl. BTW: €177.85

Safety Turtle polsband versie 2.0

De Safety Turtle bestaat uit 1 hoofdstation die werkt op meerdere polsbandjes, die polsbandjes kun..

€76.00 Excl. BTW: €62.81

Alarm

Zwembadalarm voor huisdieren en kinderen
De  Safety Turtle is een investering die het meer dan waard is! Zowel voor ouder als voor kind is het leuk, want het biedt veiligheid en voor uw kind is het een leuk gadget om te dragen. De Safety Turtle is de meest effectieve en eenvoudige manier om de veiligheid van uw kinderen en huisdieren te garanderen. Bevestig de Safety Turtle armband rondom de pols van uw kind of aan de halsband van uw geliefd huisdier. Wanneer de armband onder water gaat, gaat er een luid alarm af.
Zo kunt u zorgeloos in de tuin genieten terwijl de kinderen in het zwembad spelen.


Waarom kiest u voor de Safety Turtle?
Als u de Safety Turtle aankoopt, hebt u alles wat u nodig hebt.
U kunt, als dit zou nodig zijn meerdere polsbandjes met 1 hoofdstation verbinden. Broer en zus kunnen dus allebei een polsbandje dragen als ze in de tuin spelen.
Ook als uw buur al een Safety Turtle alarm heeft, kunt u gebruik maken van de Safety Turtle, maar dan van een ander kleur. Er zijn namelijk twee beschikbare kleuren: blauw en groen.

 

 

 

Wanneer hoort u het Safety Turtle alarm?Als de schildpad ondergedompeld wordt in water gaat het alarm af. Als er regen of water van de gazonsproeiers in aanraking komt met de schildpad polsband gaat het alarm niet af.
Met de Test Mode kunt u de watergevoeligheid van de Safety Turtle meten, zo kunt u ook kennis maken met het alarmvolume en indien nodig het alarmvolume van de schildpad aanpassen.