Opbouw zwembaden

Opbouw zwembaden

Kinderen en waterpret = een goede combinatie!
Uit navraag bij verschillende ouders zijn (de meeste) kinderen waterratten. Van als de zon een beetje schijnt en de temperaturen gaan de hoogte in, dan staan de kinderen al te popelen om een duik in het zwembad te nemen. Hierdoor is een kinderzwembad of een zwembad accessoire een perfect cadeau! Ook op een kinderverjaardagsfeestje is het een niet te missen item!

Zachte ondergrond
Evenwicht vinden en zoeken is voor een kleintje niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er in enkele van de babyzwembaden die wij verkopen zachte ondergronden.

De zwembadbodems zijn opblaasbaar. Zo is het zeer aangenaam voor jouw baby of peuter om in het zwembadje te vertoeven, kan hij of zij zacht liggen en is de eventuele val in het zwembad niet zo hard.

Ruim assortiment aan kinderzwembaden
Bij ons, bij Stesha Wellness, vind je een ruim assortiment aan zwembaden! Bij iedere onder categorie heb je nog een ruime keuze. Dit gaat van speelcenters, zwembaden met fontein, ronde zwembad, rechthoekige zwembaden en snapset zwembaden. Ons ruim aanbod kan je op onze webshop vinden of kom gerust eens vrijblijvend langs in ons afhaalpunt te Houthulst.