Bocht

Weergegeven:
Sorteren op:

PVC druk bocht 45° diam. 50 mm

Diameter: 50 mmGraden: 45° Voor onze druk PVC als aansluitings materialen voor de installatie van zw..

€1.85 Excl. BTW: €1.53

PVC druk bocht 45° diam. 63 mm

Diameter: 63 mmGraden: 45° Voor onze druk PVC als aansluitings materialen voor de installatie van zw..

€2.35 Excl. BTW: €1.94

PVC druk bocht 90° diam. 50 mm

Diameter: 50 mmGraden: 90° Voor onze druk PVC als aansluitings materialen voor de installatie van zw..

€1.45 Excl. BTW: €1.20

PVC druk bocht 90° diam. 63 mm

Diameter: 63 mmGraden: 90° Voor onze druk PVC als aansluitings materialen voor de installatie van zw..

€2.05 Excl. BTW: €1.69

Bocht

PVC bocht
Pvc bochten van 90° en 45° kan je op deze pagina vinden.


Alle nodige aansluitstukken voor jouw inbouwzwembad vind je hier!
Bij een zwembad horen koppelingen en onderdelen om de leidingen van het zwembad correct aan te sluiten. Alle aansluitstukken om dit op een correcte manier te doen kan je bij Stesha Wellness, aan een zeer voordelige prijs vinden. Je kan onze PVC (polyvinylchloride) aansluitstukken voor zwembaden online of in onze winkel te Houthulst vinden. De aansluitstukken zijn steeds te vinden met diameter 50 mm. of 63 mm. Bij vragen willen wij jullie heel graag helpen om jullie droomzwembad op een zo efficiënt mogelijke manier te verwezenlijken. Voor wie liever het werk laat doen plaatsen wij ook zwembaden van A tot Z, voor meer info: info@stesha.be of 051/702293.


Knutselen voor grote kinderen
Een zwembad is leuk en ontspannend, maar er hoort ook wel wat werk bij. Voor de handige harry’s onder ons brengt het werken aan de zwembadinstallatie hen terug naar de kindertijd. Knutselen met grote materialen en nu voor echt…
Bij ons kan je dan ook naast de verschillende onderdelen zoals T-stukken, moffen, verloopstukken, nippels, bochten, drukbuizen, … ook de pvc lijm en buisklemmen vinden.


Twijfel niet langer en bestel nu, online!
Terwijl je nu op dit moment thuis zit of in de trein, je kan je gewenste artikel nu bestellen en bij jouw thuis laten leveren. Onze pakketjes worden steeds met de beste zorg klaargemaakt voor verzending. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vaste partners verloopt de online procedure zeer vlot.  En ondanks onze ervaring, maken wij nog telkens ieder pakketje met zeer veel liefde klaar. Iedere klant verdiend het om op dezelfde, liefdevolle wijze behandeld te worden.
Komt u liever ‘echt winkelen’, geen probleem! In ons afhaalpunt kunt u ons gehele assortiment bezichtigen.