Robot en stofzuiger Intex

Weergegeven:
Sorteren op:

Supa-Vac onderwater vacuum and venturi stofzuiger

Voor bovengrondse, plons en kinderzwembaden kunt u met deze stofzuiger uw zwembad poetsen.Eveneens b..

€39,35 Excl. BTW: €32,52

Herlaadbare vacuum stofzuiger

Door het regelmatig stofzuigen met de herlaadbare vacuum stofzuiger behoud u mooi zwembad water.Deze..

€52,00 Excl. BTW: €42,98

Boreal heroplaarbare spa vacuum stofzuiger

Boreal heroplaarbare spa vacuum stofzuiger Heel eenvoudig om uw spa of klein zwembad te reinigen is..

€52,20 Excl. BTW: €43,14

Robot en stofzuiger Intex

Efficiënt en zorgeloos je zwembad schoonmaken
Met het stofzuiger wagentje van Intex hebt u haast geen werk en is uw zwembad heel snel terug schoon. De automatische robotstofzuiger van Intex doet voor u het werk, terwijl u toekijkt of het dagelijkse huishouden doet. Het enige wat je moet doen is de zwembadstofzuiger aansluiten op de filterpomp en hem achteraf schoonmaken. Door gebruik te maken van een zwembadstofzuiger hoef je niet meer op zien in het schoonmaken van het zwembad.
Het stofzuiger wagentje van Intex is uitsluitend gemaakt voor het gebruik bij een Intex zwembad met een filtercapaciteit tussen de 5,678 en 13,248 L/uur en koppelingen van 38 mm.

Haal het fijnste zand uit je zwembad of jacuzzi
Op een dag kregen we van een klant de vraag wat er goed werkt om het fijnste zand en vuil uit het zwembad en jacuzzi te krijgen. We raadden de herlaadbare vacuum stofzuiger aan en kregen een week later te horen dat de elektrisch herlaadbare vacuum stofzuiger heel goed werkt!
Nu kunnen we met veel plezier verder vertellen dat de herlaadbare vacuum stofzuiger heel doeltreffend vuil opzuigt. Bij de elektrische waterstofzuiger zitten twee verwisselbare borstels inbegrepen, hierdoor is het mogelijk om in de kleinste hoekjes van de spa of van het zwembad nauwkeurig te stofzuigen. 
De ingebouwde oplaadbare batterijen worden binnen de 50 minuten opgeladen via een USB aansluiting.

Alle onderdelen van de Intex robot en stofzuiger verkrijgbaar
Door de jarenlange nauwe samenwerking met Intex is het mogelijk om bij ons ieder onderdeel van het stofzuiger wagentje en de herlaadbare vacuum stofzuiger apart te verkrijgen. Laat ons weten welk onderdeel je precies nodig hebt en wij bestellen dit speciaal voor de klant. Als het gewenst onderdeel bij ons is aangekomen verwittigen wij zo spoedig mogelijk de klant, voor een zo goed mogelijke service!