Aromatec opgietapparaat

Weergegeven:
Sorteren op:

Reinigingsvloeistof voor Aromatec 1 liter

Reinigingsvloeistof 1 liter voor Aromatec automatische verstuiver...

€35,10 Excl. BTW: €29,01

Aromatec opgietapparaat

Automatische opgietapparatuur voor sauna
Voor het automatisch opgieten van opgietmiddelen van Careline bieden wij het aromatec opgietapparaat aan. Het apparaat is gemaakt om te gebruiken met de Careline opgietmiddelen, als u andere substanties gebruikt kan de aromatec verkeerd meten. Hij is ingesteld op de substanties van Careline en zou dus met een andere substantie verkeerd meten.
Door middel van het Aromatec automatische opgietapparaat verkrijgt u constant een heerlijke, zelfgekozen geur in de sauna. U kunt zelf de tijd instellen wanneer u wilt dat het water en aroma verstuiven.
Opgietmiddel voor in de sauna
Opgietmiddel is bedoeld om een geur makkelijk te doseren in de sauna bij een opgietsessie.
Volg dus steeds de instructies die op de verpakking van het opgietmiddel beschreven wordt.
In ons ruime gamma heb je heel veel keuze aan verschillende geuren van opgietmiddelen. Zo vind je zeker en vast de perfecte geur om helemaal te ontspannen in de sauna.
Hoogwaardige wellnessproducten
Careline staat er al jaren bekend voor zijn hoogwaardige producten. De goede producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke olie, hierdoor leveren ze een langdurige aangename geur. Bij gebruik van Careline producten in uw wellness beleving zal u zeer tevreden zijn. Iedereen die Careline een kans heeft, loopt zelden terug naar een ander wellnessmerk.


Stesha Wellness, de shop voor al uw wellness benodigdheden
Een tiental jaar geleden werd Stesha Wellness als onlineshop opgericht. Enkele jaren later besloten we om de winkel erbij te nemen, zodat de klant ook ‘echt’ kan komen winkelen.
U kunt bij ons terecht voor verkoop en/of plaatsing van zwembaden, sauna, spa, infrarood en hammam. Daarnaast kunt u de bijhorende toebehoren en onderhoudsproducten bij ons vinden. Wij verdelen topmerken zoals Careline, Dalan, Leisure time, Finnsa, Infratouch,… Stesha Wellness garandeert u een goede prijskwaliteit verhouding en we gaan steeds mee met de nieuwste technologieën.