Premium Collection

Weergegeven:
Sorteren op:

ALLURE III - luxor spa

ALLURE III - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuz..

€13.431,00 Excl. BTW: €11.100,00

AVALON - luxor spa

AVALON - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuzzi, ..

€20.847,00 Excl. BTW: €17.228,93

CONCORD - luxor spa

CONCORD - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuzzi,..

€18.910,00 Excl. BTW: €15.628,10

FIJI - luxor spa

FIJI - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuzzi, wh..

€18.436,00 Excl. BTW: €15.236,36

H.E.E.T. - luxor spa

H.E.E.T. - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuzzi..

€18.910,00 Excl. BTW: €15.628,10

MADEIRA - luxor spa

MADEIRA - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuzzi,..

€21.409,00 Excl. BTW: €17.693,39

OASIS - luxor spa

OASIS - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacuzzi,..

€18.161,00 Excl. BTW: €15.009,09

PARADISE H2 - luxor spa

PARADISE H2 - luxor spa Na een zware dag is het heerlijk om te ontspannen en te relaxen in een jacu..

€22.788,00 Excl. BTW: €18.833,06

Premium Collection

L.A. spa om voor ieder wens te voldoen
L.A. Spa’s zijn ontworpen voor uw eigen levensstijl. De nieuwste technologie is geïntegreerd in elke L.A. Spa hot tube, zodat u verzekerd bent van de ervaring die u zoekt.
Bent u de avonturier die in de wereld van de hydrotherapie wil duiken, de gedreven, hardwerkende persoon die wil ontsnappen of wilt u gewoon genieten van het gezelschap  met anderen; de L.A. Spa’s zijn gebouwd om naar ieders wensen te voldoen.
Premium Collection L.A. Spa’s
L.A. Spas Premium Collection is het toppunt van prestatie en ontwerp. Met alle functies van elke L.A. Spas Premium Collection is het ultieme watermanagementsysteem voorzien van een 24-uur lange circulatiepomp, ozonmengkamer, slimme verwarming en Aqua Klean®-filtratie. Ze zijn ook geleverd met Therm-Rite® isolerende 5 "afdekking, antarctische folie voering, milieuvriendelijke gerecycleerde isolatie en verzegelde bodempan. De visuele aantrekkingskracht van het luxepakket wordt getoond met de ultieme 4 FX fonteinen, dynamische LED verlichting, water FX, controleventielen en roestvrijstalen jets.

Ultimate Water Systeembeheer
De Circulatiepomp is vrijwel geruisloos en vraagt slechts een fractie van het vermogen van traditionele circulatiepompen. Onze circulatiepomp is een van de meest voordelige pompen in de industrie. Doordat er water circuleert in de pomp, wordt er stroom geproduceerd. Deze stroom wordt omgezet in warmte. Dit zorgt voor extra warmte voor uw spa, hierdoor moet uw verwarming minder werken en zo bespaart u budget!
De Warmtepomp laat water met zijn maximale snelheid doorstromen. Hierdoor eist hij alle warmte op voor uw spa. Dit speciaal ontworpen model voorkomt kalk en corrosie afzettingen.
De Mengkamer  is essentieel voor het onderhoudssysteem van L.A. Spa’s. Ons speciaal ontworpen design zorgt ervoor dat er aan maximaal hoeveelheid ozon wordt afgegeven. Het contact wordt gevormd door miljoenen kleine ozonbubbels, deze zijn uiterst nodig voor een goede waterbehandeling. In samenwerking met onze eigen Aqua Klean Filters, wordt het chemische verbruik van uw spa sterk verminderd.
Aqua Klean Filter
De Aqua Klean Filter is de basis bij de L.A. Spa’s schoon water technologie en is standaard op elke spa gemonteerd. De gepatenteerde Aqua Klean filter zorgt ervoor dat het water zonder beperkingen kan doorstromen. Dit in tegenstelling tot standaard filters, die gewoonlijk gebruik maken van een bypass systeem om dezelfde hoeveelheid stroom te bereiken.
De maximum werking van de Aqua Klean Filter en het Ultimate Watersysteembeheer zorgt voor een 100% natuurlijke zuiverheid van het water.
*Het Ultimate Water Systeembeheer is alleen beschikbaar op de premium modellen.