Stofzuigeraansluiting Mar Piscine

Weergegeven:
Sorteren op:

Stofzuigeraansluiting Mar Piscine RVS 2" voor beton bad

Stofzuigeraansluiting word geplaatst op de zwembad wand, aangesloten op de ingebouwd muur of wanddoo..

€155,00 Excl. BTW: €128,10

Stofzuigeraansluiting Mar Piscine RVS 2" voor liner bad

Stofzuigeraansluiting word geplaatst op de zwembad wand, aangesloten op de ingebouwd muur of wanddoo..

€218,00 Excl. BTW: €180,17

Stofzuigeraansluiting Mar Piscine

Inbouwstukken voor uw inbouwzwembad
Een zwembad in de tuin is mooi en ontspannend, maar een zwembadkuip met alleen water zal niet optimaal blijven. Zwembadwater moet onderhouden worden met chemicaliën zoals chloor en pH. Daarnaast zijn er ook inspuiters, skimmers, stofzuigeraansluiting, bodemput, onderwaterverlichting … die meehelpen voor het inbouwzwembad van uw dromen!

Stofzuigeraansluiting Mar Piscine
Een ingebouwde stofzuigeraansluiting is heel handig als je je zwembad mooi wil onderhouden door manueel stofzuigen. De stofzuiger flexibele buis wordt op de stofzuigeraansluiting aangesloten. In combinatie met de filterinstallatie in uw tuinhuis kan je het zwembad manueel stofzuigen. Het water gaat dan via de stofzuiger flexibele buis naar de filter, waar het water gefilterd wordt en het propere zwembadwater gaat dan via de inspuiters terug in het zwembad. Zo heb je niet veel materiaal nodig om jouw prachtig ingebouwd zwembad te stofzuigen en kan je in een mum van tijd terug genieten van een net zwembad in jouw achtertuin.

Verschillende kleuren en merken aan stofzuigeraansluitingen
Bij ons, Stesha Wellness vind je de stofzuigeraansluitingen voor uw ingebouwd zwembad. De stofzuigeraansluitingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat de stofzuigeraansluiting mooi bij de binnenkant van uw zwembad past.
Wij bieden stofzuigeraansluitingen aan van verschillende merken zoals Hayward, Weltico en Mar Piscine. Het is wel een tip om de inbouwstukken van het ingebouwd zwembad van hetzelfde merk te gebruiken.

Stesha Wellness, uw shop voor al uw wellness benodigdheden
Terwijl je nu op dit moment thuis zit of in de trein, je kan je gewenste artikel nu bestellen en bij jouw thuis laten leveren. Onze pakketjes worden steeds met de beste zorg klaargemaakt voor verzending. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vaste partners verloopt de online procedure zeer vlot en kunnen wij u ook het beste advies meegeven.  Ondanks onze ervaring, maken wij nog telkens ieder pakketje met zeer veel liefde klaar. Iedere klant verdiend het om op dezelfde, liefdevolle wijze behandeld te worden.
Komt u liever ‘echt winkelen’, geen probleem! In ons afhaalpunt kunt u ons gehele assortiment bezichtigen.