Wanddoorvoer Weltico

Weergegeven:
Sorteren op:

Wanddoorvoer Weltico voor beton zwembad

Lengte: 30 cm Materiaal: ABS Montage: 1"1/2 buitendraad ..

€8,05 Excl. BTW: €6,65

Wanddoorvoer Weltico voor liner zwembad

Lengte: 30 cm Materiaal: ABS Montage: 1"1/2 buitendraad ..

€8,80 Excl. BTW: €7,27

Wanddoorvoer Weltico

Inbouwstukken voor uw inbouwzwembad
Een zwembad in de tuin is mooi en ontspannend, maar een zwembadkuip met alleen water zal niet optimaal blijven. Zwembadwater moet onderhouden worden met chemicaliën zoals chloor en pH. Daarnaast zijn er ook inspuiters, skimmers, stofzuigeraansluiting, bodemput, onderwaterverlichting … die meehelpen voor het inbouwzwembad van uw dromen!


Wanddoorvoer Weltico
Om uw Weltico inbouwstukken zoals bv. inspuiters en stofzuigeraansluitingen aan te bevestigen, moet u de wanddoorvoeren gebruiken van Weltico. De wanddoorvoeren voor de inspuiters worden dan aan de overkant van het zwembad, aan de overkant van de skimmers bevestigd.


Stesha Wellness, uw shop voor al uw wellness benodigdheden
Terwijl je nu op dit moment thuis zit of in de trein, je kan je gewenste artikel nu bestellen en bij jouw thuis laten leveren. Onze pakketjes worden steeds met de beste zorg klaargemaakt voor verzending. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vaste partners verloopt de online procedure zeer vlot en kunnen wij u ook het beste advies meegeven.  Ondanks onze ervaring, maken wij nog telkens ieder pakketje met zeer veel liefde klaar. Iedere klant verdiend het om op dezelfde, liefdevolle wijze behandeld te worden.
Komt u liever ‘echt winkelen’, geen probleem! In ons afhaalpunt kunt u ons gehele assortiment bezichtigen.