Inbouw spa

Inbouw spa

Inbouw spa, inbouw spa particulieren

Kies voor een strakke ontspanning
Als je kiest voor een inbouw spa, dan zie je geen ‘bak’ staan in de tuin. Een inbouw spa is de ideale oplossing voor wie geen raamwerk wilt.
Bij een inbouwspa heb je de keuze om de filterinstallatie in je kuip te verwerken of deze apart te plaatsen in bijvoorbeeld de technische ruimte.

Liefde voor het vak
Wij van Stesha Wellness, leven met veel liefde voor het vak.
Wenst u dat uw wellness artikelen door een vakman geplaatst wordt? Geen probleem, wij plaatsen voor u met veel ervaring uw wellnesscentra!
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Weldana particulier
Voor onze inbouw spa's doen wij een beroep op Weldana, sinds tientallen jaren producent in Denemarken. Kwaliteitsvolle spa's, verkrijgbaar in meerdere vormen met een lange levensduur. Voor privé inbouw spa's is geen overloop voorzien omdat dit niet verplicht is en dit de kostprijs dus een heel stuk verlaagd.


Inbouw spa, inbouw spa professioneel

Welldana professioneel
Voor onze inbouw spa's voor publieke en/of commercieële centra's doen wij een beroep op het merk Welldana uit Denemarken. Welldana heeft reeds tientallen jaren ervaring met de productie van inbouw spa's met overloop. Met overloop want dit is verplicht voor openbare centra's. Meerdere modellen hieronder verkrijgbaar, een top merk van uitstekende kwaliteit.