Metal Frame Intex zwembad

Weergegeven:
Sorteren op:

Intex Metal Frame zwembad diam. 457 x 84 cm OP=OP

Deze Metal Frame zwembaden zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal wat deze metal frame zwembaden ..

€205,00 €184,50 Excl. BTW: €152,48

Metal Frame Intex zwembad

Een zwembad opzetten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn
Intex is al jarenlang onze trouwe partner van de opzetzwembaden.
Intex biedt een hoge kwaliteit aan een lage prijs. Met een Metal frame Intex kies je voor een makkelijk op te zetten zwembad in een mooie blauwe kleur.
Bij een Metal frame hoef je enkel het witte geraamte op te zetten en je zwembad krijgt al de gewenste vorm. Let er ook op dat het zeil netjes op de grond ligt. Sluit nog de eventuele verwarming en filter aan en je kan het zwembad al beginnen vullen met water!

Help, ik ben een zwembadonderdeel kwijt!
De zomer staat opnieuw voor de deur. Het wordt warmer buiten en het kietelt al om terug een plons te nemen in het verkoelende zwembad.
Maar oei, je bent een buis van het zwembad kwijt. Geen probleem!
Laat ons weten welk onderdeel je van het zwembad precies kwijt bent en wij bestellen dit onderdeel apart voor jou. De onderdelen gaan van het verloopstuk van de waterafvoer tot een verticale poot voor het zwembad en afsluitdop. Ieder onderdeel van het Intex zwembad kan je bij ons apart bestellen. Kom langs in ons afhaalpunt te Houthulst of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Rond of rechthoekig
Bij de metal frame zwembaden van Intex is er de keuze uit rechthoekige of ronde zwembaden. Naargelang de grootte van je tuin en eigen smaak kies je een model.
Ook in groottes biedt de metal frame een ruime keuze aan. Dit gaat van een diameter van 305 cm tot een diameter van maar liefst 732 cm. Wil je een klein of een groot zwembad, er is bij Stesha Wellness een ruime keuze! Kijk online op onze webshop of kom een kijkje nemen in ons afhaalpunt te Houthulst.